BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 5655 st.

19.3.2017

Herra, anna minun nähdä Sinut elämässäni!

19.3.2017

Jeesus auta! Tiedät tyttäreni tilanteen, siunaa huominen tapaaminen, että kaikki sujuu hyvässä yhteisymmärryksessä. Anna anteeksiantoa molemmille ja johdata heitä molempia oikeaan suuntaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä molempia. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

19.3.2017

Rukoilin nuorena naisena kauan sitten usein, että Jumala johdattaisi minua yli ymmärrykseni. Minulla oli kiihkeä halu saada nähdä Jumalan toimivan elämässäni. Sittemmin olen monta kertaa elämän arjessa ja vastoinkäymisissä unohtanut koko rukouksen. Tänä vuonna elämässäni on kuitenkin tapahtunut pieniä asioita, jotka ovat saaneet minut ihmettelemään, johtaako Jumala minua juuri nyt yli ymmärrykseni. En ymmärrä niitä ihmissuhdekuvioita, joiden keskellä olen. Kyse ei ole välttämättä siitä, että minulle tapahtuisi mitään pahaa. On kuin olisin saanut uuden nuoruuden ja uuden mahdollisuuden. Mutta välillä kyselen itseltäni, tekeekö vilkas mielikuvitukseni minulle tepposet tai onko kyse siitä, etten kykene hyväksymään ikääni ja elämässä kohtaamiani pettymyksiä.

19.3.2017

Pyydän esirukousta, että välit työkaverini Jaanan kanssa syvenisivät ja voisimme olla ystäviä. Jaana on ollut monessa asiassa minulle Jumalan lähettämä enkeli ja rohkaisija. Ajamme työmatkoja yhdessä, mutta en halua, että Jaana pelkää minua ja ajattelee, että haluan hänestä jotain.
Mika

19.3.2017

Pyytäisin esirukousta, että pääsisin eroon tinnituksesta. Korvien soiminen on ollut hankala terveysongelma, kun korvat ovat soineet jatkuvasti.
Toivon, että Jumala parantaisi minut tästä ongelmasta.

Paljon kiitoksia esirukousmuistamisestanne

19.3.2017

Pyytäisin esirukousta 16- vuotiaan pojan paranemisen puolesta. Hän on käyttänyt mm. pitkään psyykenlääkkeitä, mutta hänen terveydentilansa on heikentynyt, mutta psyykenlääkkeistä on vaikeaa päästä eroon ja riippuvuus niihin on ollut huono asia. Toivoisin, että Jumalan ja esirukousten avulla hän parantuisi ja pääsisi myös lääkeriippuvuudesta eroon.

Paljon kiitoksia esirukouksistanne pojan puolesta.

19.3.2017

Tyttäreni puolesta. Hänellä tulossa leikkaus suolistossa, jos ei
Jumala toisin päätä, kun on paljon rukoiltu tyttäreni puolesta.niin Jeesus voi vielä tänäkin päivänä parantaa. Tyttärelläni on kaksi pientä tytärtä. Minä uskon KolmiyhteiseenJumalaan, Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen. Aamen

19.3.2017

Kiitos Jumala, kun kuulit rukoukseni. Saan kasvattaa suurta ihmettäsi ja lahjaasi sisälläni. Anna sille voimaa kasvaa terveeksi tähän maailmaa ja meille voimaa tullaksemme hyviksi vanhemmiksi. Pelottaa niin paljon, mutta pidäthän meitä hellässä huomassasi. Kaikki mitä tapahtuu on sinun tahtosi ja kunnioitan sitä. Siunaa Jeesus meidän perhe. Rukoilkaa meidän puolestamme.

18.3.2017

Raijalla, 80 v kirkonjäsen koko elämän ajan. Hgin tuomiokirkkoseurakunnan jäsen antanut luvan pyytää plstaan rukousta koviin iskiaskipuihin, joita joita jo useamman viikon ajan.

18.3.2017

Kiitokset esirukoilijoille avusta.

Rukouksia ystävän sairauden paranemiseksi
(kovat kivut vatsassa ja tutkimukset kesken).

Till börjanTill börjanTill början