BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 6291 st.

25.7.2017

Pyydän esirukousta että Jumala voisi kääntää elämäni suunnan ja tuoda elämääni iloa. Toivon myös Herralta apua ja viisautta löytääkseni läheisiä ystäviä ja elämänkumppanin.

24.7.2017

Rukoilen voimaa itselleni uskoon.Olen vakavasti sairas ja tyytymätön siitä,ettei mieheni halua puhua uskodta.Arvomme on ihan erillaiset,tunyuu tosi pahalta. Raivostun välillä hänen puheisiisa. Mietin,miksi Luoja puhuttelee minua niin voimakkaasti.Olen esikoislestadiolaisesta kodista ja halusin mennä naimisiin ei-lest. kanssa,koska suuri lapsimäärä oli kajhistus, Olen vanhin ja 8 nuorempaa.Onko tåssä jotain? Rukoilen voimaa ja vastausta tilanteessan, Kiitoksi Maria

24.7.2017

Yeshua, ota pois nämä jännitysoireet.

24.7.2017

Ahdistaa! Yritän pysyä vahvana, mutta kohta tuntuu, etten jaksa. Talousasiat sekaisin! Miten saisin kaiken kuntoon? Miksi tämä elämä on jatkuvaa selviytymustä päivästä toiseen? Tuntuu, että kaikilla muilla menee hyvin. On työtä ja rahaa, tehdä mitä mieli tekee. Taidan olla kateellinen, mutta iloinen kuitenkin toisten puolesta. Koska on minun vuoroni? Vai onko koskaan? Olenko niin paha ihminen, etten ansaitse sitä? Pyrin ainakin olemaan muille hyvä, mutta en taida sitä Jumalan silmissä olla. En enää tiedä mitä tehdä... rukouksetkaan ei auta. Silti vielä toivon, mutta onko se turhaa? Huokaus. Siunaa meitä kaikkia lapsiasi, Herra.

24.7.2017

Taivaan Isä kuule rukoukseni, auta, että rakas veljeni saisi apua alkoholiongelmaansa ja paranisi.

24.7.2017

Rakas Jumala, voisitko lähettää enkelisi ohjaamaan minua. Minusta tuntuu että teen kaiken väärin ja väärään aikaan. Kukaan ei usko uskooni, eikä vilpittömyyteeni. Anna apusi Jeesus Jumalan poika.

24.7.2017

Tilanne on raskas puolison vainoharhaisuuden vuoksi. Pyydän apua puolisolleni ja itselleni armoa ja viisautta.Herra armahda meitä.

24.7.2017

Rukouspyyntö äidin ja pienen vauvan puolesta, että Herra auttaisi ja johdattaisi heidän elämäänsä.

23.7.2017

Pyydän rukousta että saisin voimia arkeen. On voimaton olo.

23.7.2017

Pyydän parisuhteen paranemista.

Till börjanTill börjanTill början