BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 5799 st.

16.4.2017

Minua on alistettu ja minuun on jäänyt pahaa oloa. Toivoisin, että se loppuisi. Lisään vielä, että jokin tarve tai voima koettaa saada minua tekemään itselleni huonoja ratkaisuja. En pääse kotoa pois. Minua alistaneet ihmiset eivät pyydä anteeksi. Minua ei nähtävästi arvosteta. Kärsin tästä kovasti. Olen koulutettu ihminen. Haluaisin keskittyä työhön ja velanmaksuun. Tarvin terveitä ihmisiä ympärilleni. Tällä hetkellä minua lähellä olevat käyttävät omaa voimaansa väärin ja elävät epäterveellisesti. Kiire, suorittaminen, kohtaamattomuus ja päihteetkin. Herra, kuule minua.

16.4.2017

Rakas Isä, auta perhettämme raskaiden koettelemusten keskellä.

16.4.2017

Kolme rukousaihetta joihin pyydän Jeesuksen armoa...että evankeliointitilaisuudet menisi tosi hyvin ja saisin hyvät muusikot mukaan. Toinen on että vaimoni pärjää hyvin uudessa työpaikassa ja Herra itse johtaa hänen elämäänsä..kolmas on että saisimme levosta ja armosta käsin elää ja tehdä työtä ettemme pala loppuun. Kiitos Teille kun muistatte rukouksin.

15.4.2017

Suursodat ehkäise, Jumala, vielä, ihmisparkoja synninyössä..etsit heitä...nuoria ja vanhoja..kokeneita..kokemattomia..anna leipää fyysistä, hengellistä, psyykkistä..kasvata heikot ja pienetkin..kiitos isänmaasta, äidinkielestä.., varjele johtajia..hallitusta, pressaa..ota pois sokeiden silmiltä suomut..ja kasvata tekopyhiä..aikuisuuteen ei lainalaisuuteen..

15.4.2017

Ajoissa lähdit mukana tuulen, vaan kun silmäni suljen, sun naurusi kuulen. Iloinen katse, suu hymyssä päin, vastahan sinut sellaisena näin. Nyt matkaat maahan ikusuuden, sieltä löydät rauhan ja onnen suuren. Kuiskaan viestin, sen lähetän sinun mukaan. "Nuku rauhassa rakas, ei sua unohda kukaan". Jumala pitää nyt sinusta huolta.

14.4.2017

Hetra armahda vapauta jo minut miehestäni henkisesyä väkivallasya tarvitsen apuasi etten ikinä tarvitse elää miheni kanssa Jeesus auta tahdon miellummin kuolla kun elää hormu vallassa. Pyydän nöyrästi pääsen irti miehestäni . KIITOS JRESUS

14.4.2017

Jumala, auta poikaani joka on masentunut ja ahdistunut eikä saa otetta elämästä. Auta että hän saisi eheyttä vaikeasta lapsuudesta. Armahda.

14.4.2017

Jumala parantaisi sairauteni. Olen kolmen lapsen yh äiti ja tilanne vakava.

14.4.2017

Rukouspyyntö että osaisin taas rakastaa aviomiestäni.

14.4.2017

Vapahtaja, pelasta koko meidän perhekuntamme! Kiitos!

Till börjanTill börjanTill början