BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 6891 st.

7.11.2017

auta rahaa asioissa..olen pulassa..en pelkää...enempää--

6.11.2017

Pyydän esirukousta sen puolesta, että pystyisin anteeksiantoon ja rakentavuuteen, vaikka koen, että isän perinnönjaon toteuttamisessa minua on kohdeltu väärin ja loukkaavasti. Toivon itselleni ja sisarilleni rehellisyyttä, avoimuutta ja pyrkimystä sopuun. Kärsin tästä riidasta kovin kuten myös vanha äitimme.

6.11.2017

Auta löytämään työkokeilupaikka pian.

6.11.2017

Herra auta jotenkin, olen vuosia sitten sairastanut vakavasti ja edelleen lääkkeitä, lääkekokeiluja. Nukun hyvin huonosti. Olen hyvin väsynyt, en tahdo jaksaa töissä ja työn jälkeen enää yhtään mitään. En ole nuori, mutta olisi jaksettava kuin nuori ja terve, Tarvitsen Jeesus johdatustasi ja apuasi että selviän tästä tilanteesta sairastumatta uudelleen.

6.11.2017

Pyydän koko sydämestäni- Jeesus katkaise sielunvihollisen siteet poikieni elämässä, että alkoholin käyttö loppuisi kokonaan ja opiskelu ja työ alkaisi sujua. Johdata Herra heille uskovia ystäviä ja puolisot.

6.11.2017

siunaa minua raha-asioissa ja sosiaalisissa suhteissa...ettei kenenkään tarvis tyhmentyä ylisosiaaliseksi....kiitos...sairaalasta ulos minä, ulosotto ja kaupunki kimpusssani epäoikeudenmikaisesti...

6.11.2017

Rakas Isä, johdata minut ja miesystäväni onnelliseen, tahtosi mukaiseen avioliittoon.

5.11.2017

Auta minua parantumaan, rakas Jumala. Anna minun tulla terveeksi ja iloiseksi. Anna minulle ystävä. Kiitos.

5.11.2017

Pyydän apua perheelleni. Kihlattuni on kristitty turvapaikanhakija ja nyt näyttää pahasti siltä ettei hän saa jäädä Suomeen. Olemme todella hukassa ja tarvitsemme voimia jaksaa tämä koettelemus. Tässä kärsivät sekä aikuiset että lapset.
Itse en jaksa enää muuta kuin itkeä. Olen täysin hukassa. Pelkään.

5.11.2017

Terve, että vasen olkapää tulisi kuntoon särkee öisin ja jalkasieni sekä kynsisieni paranee oikeasta jalasta sekä taloudellinen tilanne tulee kuntoon että voi tehdä enemmän hyväntekeväisyyttä, kiitos että Jumala voi auttaa

Till börjanTill börjanTill början