BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 8952 st.

6.2.2019

Jeesus rakas vapauta nuori huumeista. Jeesus anna uusi alku. Tee Herra suuri ihne nimesi kunniaksi. Kiitos että näet äidin ja mummin hädän. Auta Jeesus pian!

5.2.2019

Rukoilen Kiinan kristittyjen ja uiguurien puolesta.

5.2.2019

Auta Jumala ja Anna minulle joitakin asioita elämässä jotka sinä olet minulle tarkoittanut, kun jouduin koulun perumaan terveyteni takia ja jäämään eläkkeelle, Jeesus auta armossasi. Siunaa Lauraa ja Tiinaa varjele kaikelta pahalta. Paranna Abba-isä heidät ja Anna hyviä asioita elämään. Paranna vatsani tuskat ja närästys. Auta taloudessa Jeesus.

5.2.2019

Rukousta rakkaan veljeni puolesta, hänellä on alkoholiongelma. Rukousta myös veljeni vaimon ja heidän poikiensa puolesta.

5.2.2019

Jätin viime vuoden keväänä rukousaiheeksi, että voisin yllättää erään miehen monin iloisin tavoin. Olin häneen todella ihastunut ja toivoin kovasti, että olisimme voineet alkaa seurustella. Niin ei kuitenkaan käynyt. Nyt olen viime kuukausien aikana miettinyt, onko tämä rukous alkanut käydä toteen aivan toisen henkilön kohdalla, odottamattomalla tavalla. Mietin tätä Taivaan Isän edessä ja jätän tämän toisenkin miehen rukouksiinne - että jos näin on, saisin olla hänelle siunaus ja että Jumala siunaisi häntä runsaasti muutenkin, minusta riippumatta.

5.2.2019

Pyydän esirukousta poikani tilanteeseen.
Taivaan Isä tietää kyllä missä syvissä vesissä hän menee,Johdattaisit hänen elämäänsä uusia hyviä ihmisiä jotka kantaisivat voimaannuttavaan elämään,pois päihdetutuista ja haluista päihteisiin.
Kunpa hän löytäisi puolison joka rakastaisi poikani hyviä puolia,kasvaisivat yhdessä kohti tasapainoista elämää.
Kunpa hän löytäisi työpaikan jolla taata elantonsa.
Minä äitinä alan olemaan tähän hyvin väsynyt

5.2.2019

Erään asuntoasian puolesta pyydän rukoilemaan.
Tarvitaan Jumalan antamaa viisautta ja johdatusta.

2.2.2019

Siunausta eräälle miehelle, joka on hienosti ollut raittiina eikä sillai horju, heilu. K yllä raittius on paras valinta. Muutkin kantaa hekkoja. Eikä väsy.

26.1.2019

Paranna Jeesus masennus ja jatkuva pahamieli ja huoli. Anna Jeesus iloa ja uusi tulevaisuus ja toivo, kiitos Jeesus aamen

23.1.2019

En selviä laskujen maksusta. Tarvitsen rahaa myös ruokaan ja polttopuihin. Elämä ahdistaa.

Till börjanTill börjanTill början