BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 8715 st.

25.10.2018

Pyydän rukousta minun ja kaikkien ystävieni asioiden selviämisen puolesta.
Lisäksi pyydän rukousta myös kaikkien tuttujeni, että riitapukareideni ja vihamiesteni puolesta.
Pyydän rukousta myös molempien vanhempieni puolesta.
Siunausta.
Ystävällisin kiitollisin terveisin:Tapio.

25.10.2018

Huh. Tässä ollaan. Eikä mitään puutu. Herra on Herra on Herra. Pyhä Isämme. Rakkaus. Risti! Lepo. Rauha. Ylösnousemus. Elämä. Aamen.

25.10.2018

Mitä on Vallila? Muureja välillämme, vai Herra linnanamme, jolloin kaikki aidat ryskyvät. Rakas Luoja. Uudista meitä, ja auta näkemään valo. Itsessä ja Toisessa. Rakkaudessa aamen.

25.10.2018

Ihana Elämä. Lahja. Kiitos Taivas, Kiitos Maa. Kiitos Luoja, täydellinen Luoja, jonka tahtoa me voimme täyttää. Parasta. Sitä Herra meille tahtoo. Rakkauden Risti. Kiitos Kristus.

25.10.2018

Kantsu laulaa! Kanteleet nurkista, ja jokanen veisaamaan. Tätä pyydän Isäni Taivaallinen. Täytä Sydämemme valolla, niin, että voimme olla sinun lamppuinasi maailmassa. AA-men.

25.10.2018

Rakas Äijä Taivaassa, Herramme Sebaot. Kiitos, että muistat meitä myös silloin kun vikuroimme. Kiitos, että kuljet kanssamme myös silloin, kun emme sinua muista. Auta meitä muistamaan ihana Isällinen Henkesi, joka meitä niin rakkaasti johdattaa. Iästä aikaan, Sinun Kansasi: Suomi.

25.10.2018

Pyydän rukoilua että mieheni jesse osaisi kunnioittaa minua enemmän puolisona eikä yrittäisi hallita minua. -Heli

25.10.2018

Rakas Jeesus
armahda minua kurjaa syntistä ja päästä minut pahasta ja pahoista,katkerista ajatuksista toisia kohtaan ja auta,että töissä jaksan ja pärjään ja pyydän tee työhöni oikea ratkaisu JEESUKSEN KRISTUKSEN VERESSÄ JA VOIMASSA pyydän SIUNAA minua.KIITOS JEESUS RAKAS KALLIISTA VERESI VOIMASTA.AMEN.

25.10.2018

Jumala minua pelottaa aivokasvaimen poisto, armahda en jaksa rukoilla anna rauhasi elämääni. RUKOILKAA PERHEENI PUOLESTA MIES MUISTISAIRAS, epätoivo pelko ahdistaa.

24.10.2018

Rukousta veljeni puolesta, hänellä on alkoholiongelma, diabetes ja keuhkoahtaumatauti. Rukousta myös veljeni vaimon ja poikien puolesta ja heille jaksamista ja voimia.

Till börjanTill börjanTill början