BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 9175 st.

16.10.2019

Auta lastani työasioissa. Avaa asioita, ohjaa häntä, anna tietoa, taitoa, viisautta ja ymmärrystä työhön. Anna rukousvastauksia. Kuule Herra rukoukseni. Ohjaa ja siunaa lastani. Armada suuren laupeutesi tähden.

16.10.2019

Kahden aikuisen poikani puolesta,siunausta heille omissa tekemisissään ja raha -asiat kuntoon!!Itselleni jotain piristävää elämään,aina on vain huolia.Toivoisin siskoni tulevan uskoon ikänsäkin takia ym kiinnikkeet,sairaus,miettii vain juoruja joita lehdestä lukee.Jumala kyllä näkee omankin tilanteeni,apua odotan.

16.10.2019

Jeesus auta nuoriamme elämään elämäänsä eikä vaan olee 247 kännykässä tai tietokoneessa kii. Vie pois pahan voimat, jotka aiheuttaa riippuvuutta! Aamen

16.10.2019

Hyvä esirukoilija,

Kiitos avustasi ja rukouksistasi. Ne ovat auttaneet minua jaksamaan yksin eteenpäin.

Nyt kuitenkin tarvitsisin tukeasi uudelleen. Olen pitkällä taipaleellani, tullut pisteeseen jossa terveyteni on vaakalaudalla ja pelkään se puolesta nyt syvästi.

Toivon ettei mikään vakava sairaus olisi ottamassa minusta otetta ja siksi pyydän että rukoilisit puolestani jotta kehoni ja mieleni palautuisi täysin terveeksi ja tämä uhka väistyisi elämästäni.

Haluan pyytää tässä samalla anteeksi myös uudelleen toistamiani syntejä elämässäni. Olen ollut heikko ja pelossa toiminut taas väärin ja epärehellisesti. Olen varjellut itsekkäästi omia etujani ja siksi maksan siitä nyt henkistä taakkaa synnin muodossa. Rakas Jumala, olen pahoillani. Pyydän anteeksi. Olen heikko ja itsekeskeisessä ajatuksessa toimiva. Pyydän Anteeksi. Syvästi, sillä en ole osannut edelleenkään muuttaa toiminta tapojani ja tekojani. Anteeksi. Voisitko Herra mitenkään Armahtaa minua ja vääriä toimiani.

Kiitos Jumala, että Kuulet Rukoukseni.

Kiitos esirukoilijoilleni.

Jeesuksen nimessä,
Aamen.

15.10.2019

Rakas Taivaan Isä. Siunaa perhettäni, nyt kun mieheni on muuttanut pois kodistamme. Johdata meidät jälleen yhteen, varjele avioliittoamme, estä vieraat suhteet. Anna minulle voimaa antaa anteeksi ja viisautta toimia oikein.

15.10.2019

Rukous: terveyttä, hyvinvointia, rakkautta ja runsautta itselleni ja kaikille tuntemilleni ihmisille.
Kiitos.

Ja kiitokset esirukoilijoille.

15.10.2019

Auttakaa minua. Lähimmäiseni on satanisti, ja alistaa perhettään todella pahasti. Hän yrittää valehdella minulle niskaan vaikka mitä syytöksiä. Hän on sairas. Todella sairas. Meitä on käytetty hyväksi yli 20v, ja tämä vain pahenee. En mene yksityiskohtiin, mutta toivon todella että taistelisitte kahden kärsivän sielun puolesta joita yritetään ajaa saatanan tykö.

Auttakaa minua. Pyydän Jeesuksen, Taivaan Isän sekä Pyhän Hengen nimessä apua!!!

T: Henri

15.10.2019

Jeesus, auta kurdeja ja auta meitä auttamaan heitä. Ilmestythän niin vainoojille kuin vainotuillekin, anna että väkivalta ja sekasorto loppuisi ja että tulisi sielujen pelastus ja Sinun tuntemuksesi, rakas Jeesus Kristus, elävän Jumalan Poika! Aamen

2.10.2019

Kiitos Jeesus, että perheessämme on asiat nyt vähän vakaampia. Annathan, että jatkuisi samanlaista ja vakautuisi edelleen. Kiitos Jeesus, että autat. Anteeksi, että olemme sössineet perheemme talouden. Autathan saamaan sen kuntoon. Kiitos Jeesus, että on aina ollut leipää pöydässä, katto pään päällä ja autot, joilla liikkua. Aamen

2.10.2019

Pyhä parantava Jumala,

rukoilen kohtuuttoman pitkään kovien kipujen kanssa eläneen ystäväni puolesta. Anna lääkäreille ja muulle hoitohenkilökunnalle valtavan paljon viisautta löytää aidosti toimivia hoitomuotoja ja siunaa ystävääni niin, että hän jaksaisi luottaa Sinun hyvyyteesi ja rakkauteesi kaiken kivun keskellä.
Samalla tuon eteesi jokaisen kroonisesta kovasta kivusta kärsivän ihmisen. Herra auta.
Aamen.

Till börjanTill börjanTill början