BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 8661 st.

15.10.2018

Joku muistaisi mua synttärinä vaikka rahalla kukilla rukouksin...seuranpidolla

15.10.2018

Pyydän rukousta veljeni puoledta.
Herra vapauta veljeni masennuksesta
Ahdistuksesta.
Jeesuksen nimessä pyydän auta ja vapauta.
Kiitos Jeesus autat ja vaoautat veljeäni.

15.10.2018

herra auta ja poista pitkä aikainen kiusaaminen kumoa jaki kiusatun kuhdalla jeesuksen nimessä aamen

14.10.2018

Pyydän rukousta että veljeni antaisi anteeksi kolmekymmentä vuotta sitten tapahtuneet asiat. Kadun ja olen pyytänyt Herralta anteeksi. Voitteko rukoilla meidän puolesta. T. Sisar

14.10.2018

Isä, siunaa matkamme. Lapsemme on kipeänä, suo että se menisi pian ohi ja ettei mitään vakavempaa tulisi. Isä, auta, että olisimme tämän matkan sovussa mieheni kanssa. Suo rakkauttasu, lämpöäsi meille. Opeta meutä olemaan toistemme kanssa. Isä, sinä olet kuitenkin meidät suonut toisillemme. Auta meitä kaikin tavoin. Kiitos, että kuulet rukoukset. Jeesuksen nimessä aamen.

13.10.2018

Herra auta! Lapsenlapseni ja hänen vanhempiensa puolesta . Anna isoäidille voimia. Kiitos Taivaan Isä.

13.10.2018

kiitos herra raittiudesta,ja ilman tupakkaa yli kymmenen vuotta. kiitos siitä.rukousta huommiselle päivälle, tarvitsen rukousta. lasteni puolesta ja lasten, lasten puolesta pikku iida ja eeli.

13.10.2018

Pyydän rukousta, että minin ja Tiina tyttären välit parantaisivat ja korjaamiisi koska ne on erittäin huonot ja vaikeat, Jeesus auta.

13.10.2018

Tyttäreni yritti eilen itsemurhaa. Rukoillaan että hän parantuisi vainoharhoistaan ja eheytyisi psyykkisesti. Rukoillaan että hän ja hänen puolisonsa tulisivat uskoon ja löytäisivät turvan Jeesuksessa.

12.10.2018

rukoilkaa avioliittoni puolesta. meillä monta pientä lasta- mies katselee netistä naisia ja masturboi. meillä ei ole yhtään yhteistä kahdenkeskistä aikaa. aina lapset- Omat vanhempani eivät auta, appivanhemmat asuu kaukana. uskovia olemme, mutta ärsyttää ja tympäisee ja surettaa. rukoilkaa ettemme paadu, ajaudu eroon, että saisimme hoitoapua ja viimein yhteistä aikaa ja mies saisi parannuksen armon ja lopettaisi nettisessiot.

Till börjanTill börjanTill början